Grondwerken

Grondwerken Guy Van Hooste uit Meerdonk (Sint-Gillis-Waas) is uw partner voor alle grondwerken en graafwerken. Door ons uitgebreide machinepark zijn we uitgerust om elke opdracht voor grond- of graafwerken op professionele wijze uit te voeren. Wij voeren grondwerken uit bij particulieren en bedrijven.

Werf voorbereiden

Voor de bouwwerken op een werf kunnen starten, moet er eerst een bouwput worden gegraven. Het is van groot belang dat deze put niet alleen de juiste afmetingen en vorm heeft, maar ook de diepte is van groot belang. Gaat er een kelder komen of niet? Wij graven uw bouwput zeer nauwkeurig uit op basis van de plannen van de architect. Zo komt de aannemer tijdens de bouwwerken niet voor onaangename verrassingen te staan.

Werf opkuisen

Nadat de bouwwerken zijn beĆ«indigd blijft er soms veel afval en puin achter op de bouwwerfGrondwerken Guy Van Hooste uit Meerdonk (Sint-Gillis-Waas) heeft het nodige materiaal in huis om uw bouwerf schoon te maken.

Grond nivelleren

Wanneer u uw tuin wil (laten) aanleggen en er een gazon wil zaaien, moet het perceel eerst genivelleerd worden. Wij maken uw perceel helemaal gelijk en zorgen voor een goede afwatering. Zo bent u zeker van een mooi strak gazon zonder putten of bulten. Ook het regenwater kan makkelijk weg zodat u nooit last heeft van plassen en drassige grond.

Andere zware grondwerken

Ook voor andere grond- en graafwerken kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het graven van putten voor de plaatsing van een waterput of sceptische put, of aan het uitgraven van een bedding voor de aanleg van uw oprit. Kortom, voor al uw graafwerken zijn wij uw partner. Neem vandaag nog contact op met Grondwerken Guy Van Hooste voor al uw grond- en graafwerken.

Copyright © all rights reserved.